Αλλαγές σημειώθηκαν στη διανομή της παράστασης «Έγκλημα στο Οριεντ Εξπρες» της Αγκαθα Κρίστι που θα σκηνοθετήσει ο Αντώνης Καλογρίδης και έτσι τη Τζένη Ρουσσέα αντικατέστησε η Όλγα Πολίτου και τον Τάκη Χρυσικάκο ο Αγγελος Παπαδημητρίου.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, η παράσταση θα ανέβει -πριν τα Χριστούγεννα- στο θέατρο Δανδουλάκη με την Κάτια Δανδουλάκη, τον Δάνη Κατρανίδη, τον Αντώνη Καφετζόπουλο, την Τάνια Τρύπη, τη Λένα Δροσάκη, τη Ταμίλα Κουλίεβα και άλλους γνωστούς ηθοποιούς.

Το εν λόγω μυθιστόρημα της Κρίστι είναι εμπνευσμένο από την ιστορία της υπόθεσης απαγωγής του μωρού του διάσημου αεροπόρου Τσαρλς Λίντμπεργκ, μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει τότε, όλον τον κόσμο. Στο έργο, ο διάσημος Βέλγος ντέντεκτιβ Ηρακλής Πουαρό ταξιδεύει με το Orient Express, αλλά εξαιτίας μιας τρομερής χιονοθύελλας, το τρένο σταματά στα μισά της διαδρομής Κωνσταντινούπολης-Παρισιού. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο Ράτσετ, ένας από τους επιβάτες του τρένου και ήδη ύποπτος για την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας ενός μικρού κοριτσιού, βρίσκεται δολοφονημένος. Εγκλωβισμένοι στα χιόνια και μακριά από την αστυνομία, ο Πουαρό αναλαμβάνει να ρίξει φως στην υπόθεση. Όλοι έχουν κίνητρο, όλοι είναι ύποπτοι αλλά όλοι έχουν ένα καλό άλλοθι. Τελικά θα βρεθεί η λύση του μυστηρίου;

 

πηγή: tospirto.net