Βγαίνει σήμερα στα σινεμά η ταινία για μία από τις πλέον ασυναγώνιστες ντίβες του μουσικού στερεώματος

Βγαίνει σήμερα στα ελληνικά σινεμά το “Ciao Amore… Dalida” της Lisa Azuelos, μία από τις πιο αναμενόμενες μουσικές ταινίες της χρονιάς, αφιερωμένη βέβαια στη Dalida -μία από τις πλέον ασυναγώνιστες ντίβες του πενταγράμμου, που παρά την τραγική κατάληξή της το 1987, στα 54 της μόλις χρόνια, πούλησε πάνω από 130.000.000 δίσκους σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η ταινία παρακολουθεί τη ζωή της, από τα παιδικά της χρόνια στο Κάιρο της Αιγύπτου -όπου γεννήθηκε ως Yolanda Gigliotti, από Ιταλούς γονείς- ως το Παρίσι, τη δόξα, την πολυτάραχη προσωπική της ζωή και το αναπάντεχο για τα εκατομμύρια των fans της φινάλε, με εκείνο το σοκαριστικό σημείωμα που έγραφε απλά «La vie m’est insupportable… Pardonnez-moi» (η ζωή έχει γίνει αβάσταχτη για μένα, συγχωρήστε με).

H 32χρονη Sveva Alviti που υποδύεται τη λατρεμένη σταρ έχει πάρει μπόλικες καλές κριτικές από όσους έχουν δει ως τώρα την ταινία.

Παράλληλα, η Universal φέρνει (και) στα ελληνικά δισκοπωλεία το διπλό, χορταστικό soundtrack του φιλμ. Σε αυτό, περιέχονται όλα τα τραγούδια που ακούγονται στη διάρκειά του, αλλά και η πρωτότυπη μουσική που έγραψε ο Jean-Claude Petit.

Πηγή:avopolis

VIDEO

[vsw id=”pOJB2KzFZ8o” source=”youtube” width=”560″ height=”315″ autoplay=”no”]