Η Μαρίζα Ρίζου από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και για λίγες παραστάσεις μας κλείνει ραντεβού «Ανάμεσα στα άστρα» και λέει για το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει: «Φέτος λοιπόν, για 2η χρονιά στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, ελπίζω να φτάσω λίγο πιο κοντά σ’ αυτό που θεωρώ ιδανικό λάιβ για τη δική μου ψυχή.

Το πρόγραμμα θα έχει τραγούδια από τη μέχρι τώρα δισκογραφία μου, η οποία είναι πολύ μικρή εδώ που τα λέμε (Πετάω, Μια άλλη ευτυχία, Πάμε μια βόλτα, Είναι μικρή η ζωή κ.α.), από τον 3ο δίσκο που έρχεται και που θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Records (Ας γελάμε συχνά που γράψαμε παρέα με τον αγαπημένο μου Κωστή Μαραβέγια κ.ά.) και βέβαια το καινούριο τραγούδι που θα είναι και αυτό στον επόμενο δίσκο με τίτλο Ανάμεσα στα άστρα το οποίο έγραψε ο Αίσων Χαρατσάρης, ένα πλάσμα νέο, ταλαντούχο και υπέροχο.

Το πρόγραμμα επίσης θα έχει διασκευές σε τραγούδια που αγαπάω πολύ και που έχουμε πειράξει παρέα με τον Μάρκο Χαϊδεμένο (επιμέλεια ενορχηστρώσεων), αλλά και με τους υπόλοιπους σημαντικούς πολύ για μένα συνεργάτες και μουσικούς. Καίγομαι, Αύρα, Να το πάρεις το κορίτσι, Από μέσα πεθαμένος, Άδωνις, Αχάριστη είναι μερικά από αυτά που θα ακούσετε.

Φυσικά, το πιο πιθανό είναι ότι ανάμεσα στα τραγούδια δε θα σταματήσω να μιλάω, να σας κοιτάω, να σας απευθύνομαι και σε όλη τη διάρκεια του λάιβ να σκέφτομαι πόσο χαρούμενη είμαι που για ακόμα μια χρονιά είμαστε παρέα και πόσο ωραίο είναι να βρισκόμαστε.

Ας είναι αυτά τα λάιβ μια ευκαιρία να κάνουμε μια στάση, μια παύση. Να συναντηθούμε ο καθένας με τον εαυτό του και ύστερα μεταξύ μας. Στο τέλος, να φύγουμε χαμογελαστοί και να νιώθουμε ότι είμαστε ανάμεσα στα άστρα. Ή ακόμα καλύτερα ότι είμαστε τα άστρα».

Μαζί της:
Τρομπέτα: Βαγγέλης Κατσαρέλης
Κιθάρες / Φωνή: Άγγελος Αϊβάζης
Κοντραμπάσο: Γιώργος Μουχτάρης
Τύμπανα: Γιώργος Κωστελέτος
Πιάνο / Επιμέλεια Ενορχηστρώσεων: Μάρκος Χαϊδεμένος
Υπεύθυνος Ήχου: Αγαπητός Καταξάκης
Σχεδιασμός Φωτισμού: Ελευθερία Ντεκώ
Χειρισμός Φώτων: Μανώλης Μπράτσης

Info

02 Νοεμβρίου 2018
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος , Αθήνα
Τηλ.: 210 9226975
Εισιτήριο: 14€ με μπύρα ή κρασί Ώρα Έναρξης: 22.30

09 Νοεμβρίου 2018
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος , Αθήνα
Τηλ.: 210 9226975
Εισιτήριο: 14€ με μπύρα ή κρασί Ώρα Έναρξης: 22.30

 

πηγή: tospirto.net