Πίσω στα ’00s, μάλλον κανείς δεν θα φανταζόταν ότι το κορίτσι από το Grand Prairie του Τέξας που ανέλαβε να παίξει την Alex Russo στο εφηβικό σίριαλ Wizards Οf Waverly Place θα γινόταν μία από τις μεγαλύτερες pop stars του πλανήτη.

Σήμερα, στα 25 της χρόνια, η Selena Gomez κατέχει τον λογαριασμό Instagram με τους περισσότερους ακολούθους στον πλανήτη, έχει γίνει πρέσβειρα της UNICEF και μετράει 2 συνεχόμενα νούμερο 1 άλμπουμ στα εθνικά charts των Η.Π.Α. (και 7 top-10 singles), με συνολικές παγκόσμιες πωλήσεις της τάξης των 7.000.000 αντιτύπων. Η κριτική, βέβαια, δεν τη θεωρεί στην ίδια συνομοταξία με άλλες σύγχρονες pop stars, σαν την Taylor Swift ή την Ariana Grande, έστω κι αν τραγούδια σαν κι αυτό που μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης έχουν ανεβάσει τις μετοχές της.

Ο Γούντι Άλλεν, πάντως, αποφάσισε ότι θέλει τη Selena Gomez να παίξει στη νέα του ταινία, μαζί με Jude Law και Elle Fanning. Φυσικά και δέχτηκε.

Τίτλος και λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστά, πάντως όλα δείχνουν ότι το φιλμ προορίζεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο. Τα γυρίσματα είναι έτσι στα ντουζένια τους και ήδη έχει δοθεί στη δημοσιότητα ένα set φωτογραφιών όπου η Gomez φιλιέται με τον συμπρωταγωνιστή Timothée Chalamet στα μπροστινά καθίσματα μιας ανοιχτής BMW.

 

πηγή: avopolis.gr