Μια νέα έκθεση με πάνω από 200 αντικείμενα από τα αρχεία της Graceland θα παρουσιαστούν στο Ο2 του Λονδίνου τον Νοέμβριο, φωτίζοντας άγνωστες πτυχές του Βασιλιά της Rock n Roll.

Τι έκανε, τι φορούσε, τι έπαιζε στην κιθάρα του ο Elvis Presley όταν έβγαινε στον δρόμο με το συγκρότημά του; Η έκθεση έχει τίτλο «Elvis On Tour: The Exhibition» – εστιάζει στην περίοδο 1969 με 1977 – και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μερικά από τα πιο πλουμιστά κουστούμια που φόρεσε στη σκηνή, καθώς και την Gretsch Country Gentleman κιθάρα, που κράτησε στο Λας Βέγκας το 1969.

Αυτή θα είναι η δεύτερη έκθεση με θέμα τον Elvis που φιλοξενείται στον χώρο του Ο2. Η προηγούμενη, με τίτλο «Elvis At The O2», πραγματοποιήθηκε το 2014 και προσέλκυσε πάνω από 200.000 επισκέπτες.

Η Priscila Presley, σύζυγος του Βασιλιά δήλωσε για την έκθεση: «Είμαστε χαρούμενοι που αυτή η προσεκτικά επιμελημένη επιλογή 200 αντικειμένων από τα αρχεία της Graceland θα δώσουν την ευκαιρία στους φανς του Έλβις να έρθουν σε επαφή με άγνωστες πτυχές της ζωής του και πώς επηρέασε την pop κουλτούρα με τη μουσική, τις ταινίες και το προσωπικό του στιλ. Η Lisa και εγώ είμαστε χαρούμενες που μοιραζόμαστε αυτές τις πολύτιμες αναμνήσεις από το 1969 ως το 1977 σε αυτή την μοναδική έκθεση στο Λονδίνο.»

Η έκθεση θα κάνει τα εγκαίνιά της στις 3 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει τρεις μήνες.

 

πηγή: tospirto.net