Μετά τη sold out, υπέροχη βραδιά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού Κωστής Μαραβέγιας ετοιμάζει μια ακόμα εξαιρετική συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας – ένα χώρο που θα τον φιλοξενήσει για πρώτη φορά, το Σάββατο 9 Σεπτέμβριου 2017.

Οπλισμένος με το χαμόγελο, την ευγένεια και την μουσική του, θα μας φέρει όλους και πάλι κοντά, να τραγουδήσουμε αγαπημένα τραγούδια, σε μία υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά. Με την αδιαμφισβήτητη ικανότητά του να μετατρέπει όλες του τις συναυλίες σε ένα μεγάλο πάρτι, όπου μικροί και μεγάλοι ακολουθούν τον κεφάτο ρυθμό του, υπόσχεται για άλλη μια φορά να μας κάνει να ξεχάσουμε τα άγχη και τους αρνητισμούς.

Ένας καλλιτέχνης που σε πείσμα των καιρών δίνει απλόχερα χαρά και αισιοδοξία με τις μποέμ ιστορίες του, τις οποίες αφηγείται μέσα -και ανάμεσα- στα τραγούδια του. Ιστορίες για την αγάπη, τη χαρά και την ελπίδα. Όλα αυτά δηλαδή που νιώθει ο Κωστής και ανυπομονεί να τα μοιραστεί μαζί μας.

Θα ακούσουμε τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι το τελευταίο του album με τις ιστορίες του «Καταστρώματος». Αλλά και τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ. Ένα μουσικό σύμπαν με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρική κιθάρα, λαούτο, ηλεκτρικό πάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

Info

09 Σεπτεμβρίου 2017
ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ, , Πειραιά
Έναρξη: 21.00. Τιμές εισιτηρίων: 13€ προπώληση, 15€ ταμείο, 10€ ΑΜεΑ – ανέργων. Προπώληση: στο εκδοτήριο της TICKET SERVICES Πανεπιστημίου 39, Αθήνα – στα καταστήματα PUBLIC σε όλη την Ελλάδα – στο ticketservices.gr – στο tickets.public.gr & τηλεφωνικά: 2107234567. και στο Δημαρχείο Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10, 4ος όροφος) Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 14:00 | πληροφορίες: 213 2075 289

 

πηγή: tospirto.net