New start για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που κατεβαίνει εκ νέου στο κέντρο της πόλης μαζί με τον πολυτάλαντο Θανάση Αλευρά. Στα μέρη τα δικά του. Από την 1η Δεκεμβρίου (Παρασκευή ) και για μετρημένα Παρασκευο/Σάββατα θα είναι στο «Φως» σε μια παράσταση που επιμελείται σκηνοθετικά η Ελένη Γκασούκα.
Όλος ο παλιός Χατζηγιάννης (που πλέον έχει και λιγο γκρί στο μαλλί του, ως ένδειξη ωριμότητας και γοητείας) θα είναι εκεί, φροντισμένος και ραμμένος στο ύφος του νέου του ξεκινήματος, πιο έμπειρος, πιο σύνθετος (μουσικά) και με κάτι τις από ύφος Λίνας Νικολακοπούλου (με την οποία έγραψε τα νέα του τραγούδια).
«H δική μας η δουλειά έχει πάντα το ρίσκο της επόμενης αποτυχίας», μας είχε πει το καλοκαίρι πριν ξεκινήσει την καλοκαιρινή του περιοδεία. «Όμως αυτή η ανασφάλεια μπορεί να είναι και η κινητήρια δύναμη μας». Υπάρχει άραγε καλλιτέχνης που να νιώθει ασφαλής; (αναρωτιόμαστε αν και η απάντηση είναι δεδομένη). Τέλος πάντων, ο Χατζηγιάννης κάνει το comeback του και έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται το νέο του ξεκίνημα…
Μαζί και η νεαρή τραγουδίστρια Νεκταρήλια ενώ τις ενορχηστρώσεις έχει κάνει ο Κώστας Νικολόπουλος. Να είστε εκεί στις 11 μμ ( η διάρκεια είναι 2 ώρες και 30 λεπτά).

Info

01 Δεκεμβρίου 2017
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΤΜΟΥ,
ΦΩΣ: Βουτάδων 6, Γκάζι από Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου και Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και για λίγες παραστάσεις.

 

πηγή: tospirto.net