Να ‘μαστε πάλι εδώ ξανά στον ίδιο στεναγμό… συνεχίζει να τραγουδά ο Σωκράτης Μάλαμας μετά από 3 μήνες γεμάτους συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, και επιστρέφοντας στις 11 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα στο Θέατρο Βράχων, αγαπημένο σημείο συνάντησης του τραγουδοποιού με τους θαυμαστές του.

Η μοναδικότητα της γραφής του, της ερμηνείας, της σύνθεσης, μα πάνω από όλα της ιδιαίτερης οπτικής του, δημιούργησε μία «σχολή» με το δικό της στίγμα στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Αυτή η ξεχωριστή καλλιτεχνική ταυτότητα, που δεν εντάσσεται εύκολα σε νόρμες, φαίνεται και στο νέο του δίσκο με τίτλο, «Κάτοπτρα». Δίσκο στον οποίο συμμετέχουν ερμηνεύοντας τραγούδια η Νατάσσα Μποφίλιου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Πέτρος Μάλαμας και η Λαμπρινή Καρακώστα.

Τα «Κάτοπτρα» τον οδήγησαν αρχικά πέρα από τα σύνορα. Ταξίδεψε μέχρι την Ευρώπη και την Αμερική καταγράφοντας χιλιόμετρα και sold out εμφανίσεις κι όταν ήρθε η στιγμή να επιστρέψει ήταν ήδη καλοκαίρι.

Πιστός στα ραντεβού του με το ελληνικό κοινό ξεκίνησε την καλοκαιρινή του περιοδεία από τη Θεσσαλονίκη, με τα καινούρια του τραγούδια ανάμεσα στα παλιά και αγαπημένα και φυσικά με ανανεωμένη διάθεση. Άλλος ένας ανοικτός χώρος που θα απογειώσει τις μελωδίες του Σωκράτη Μάλαμα είναι το Θέατρο Βράχων, όπου οι φωνές και οι καρδιές όλων μας θα ενωθούν ξανά – 2 χρόνια μετά από την τελευταία του εμφάνιση εκεί.

Μαζί του επί σκηνής:
Λαμπρινή Καρακώστα / τραγούδι
Νίκος Μαγνήσαλης / τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου/ κοντραμπάσο
Φώτης Σιώτας/ βιολί, βιόλα
Κυριάκος Ταπάκης/ λαούτο, μπουζούκι
Παντελής Στόϊκος / τρομπέτα
Νίκος Παραουλάκης / νέυ

Info

11 Σεπτεμβρίου 2017
ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»,
Τηλ.: 210-7626438/7626738
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 11 €, Ταμείο: 13 €, Εισιτήριο φοιτητικό & ανέργων: 11€. Σημεία πώλησης: PUBLIC, ticketservices.gr. Ώρα έναρξης: 21.00. Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30.

 

πηγή: tospirto.net