Είναι μια από τις σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής

Φέτος στις παραστάσεις της στο Άνοδος Live Stage, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παρουσιάζει ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο και ανατρεπτικό, γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής. Η επιμονή σου, Ως και οι θάλασσες, Να ‘σαι καλά, Ιλισσός, Λαός και Κολωνάκι, Τα λέμε, Χειμωνανθός, Μπαρμπαγιαννακάκης, Όταν πίνει μια γυναίκα, Δεύτερη φορά, Ποια νύχτα σ’ έκλεψε, είναι κάποια μόνο από τα τραγούδια που η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει επιλέξει να μοιράζεται σε αυτές τις εμφανίσεις. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της, με το συναίσθημα και την ερμηνεία της.

Λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης, θα δοθούν 4 ακόμα παραστάσεις, Σάββατα 18, 25 Μαρτίου & 1, 8 Απριλίου.

Συμπαραστάτης της σε αυτές τις εμφανίσεις, ο καλός της φίλος και συνεργάτης χρόνων, ο σκηνοθέτης Πέτρος Ζούλιας. Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Γιάννης Αγγελόπουλος – τύμπανα και κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος – ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική, κλασσική και ηλεκτρική Κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης – τρομπέτα, κρουστά και πιάνο, Νίκος Πασσαλίδης – μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα, Θεολόγος Παπανικολάου – βιολί, Φίλιππος Βασιλόπουλος – τουμπελέκι, Bαχάν Γκαλστιάν – κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνά.

Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς, ενώ τον σχεδιασμό φώτων έχει αναλάβει ο Phil Hills.

Info:

Σάββατα 18, 25 Μαρτίου & 1, 8 Απριλίου

Anodos Live Stage
Πειραιώς 183, Αθήνα
Τηλ. Επικοινωνίας – κρατήσεις: 210-3468100