Από τις 17 Σεπτεμβρίου το studio Ιλίσια Βολανάκης φιλοξενεί για δεύτερη χρονιά την επιτυχημένη κωμωδία του Δημήτρη Κουρούμπαλη, «Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη».
Η Μαρία Σολωμού και ο Δημήτρης Κουρούμπαλης ξαναζωντανεύουν το… αιώνιο ζευγάρι που αγαπιέται μέχρι θανάτου και μισιέται μέχρι έρωτος.
Γιατί ο έρωτας δεν τελειώνει ποτέ ανάμεσα σ΄αυτούς που αγαπήθηκαν πολύ.

Η ερωτική αυτή κωμωδία περιγράφει τη δεύτερη ευκαιρία που δίνει η τύχη σ’ ένα ζευγάρι. Η Μαργαρίτα χωρίζει με το σύντροφό της μετά από χρόνια καυγάδων κι αποφασίζει να ζήσει μόνη της, βρίσκει δουλειά, χειραφετείται και μετακομίζει στο κέντρο. Στο διπλανό διαμέρισμα, όμως, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη: ένας γκρινιάρης, εριστικός γείτονας που θέλει να τη διώξει και δεν είναι άλλος από τον πρώην της. Και επιπλέον τους χωρίζει ένας τοίχος από τον οποίο ναι μεν ακούγονται όλα, αλλά δεν τους επιτρέπει και να αναγνωρίσουν ο ένας τον άλλον! Ξεκινάει μεταξύ τους μια νέα σχέση γεμάτη εντάσεις, τσακωμούς κι εκμυστηρεύσεις που καταλήγει σε ένα ειδύλιο στα τυφλά.

Μέσα από το γέλιο και τη συγκίνηση το ζευγάρι χωρίς να το ξέρει ερωτεύεται ξανά γιατί ο έρωτας είναι τύχη και αυτοί στάθηκαν πολύ τυχεροί. Μια κωμωδία για καινούργια ξεκινήματα, μεγάλες αλλαγές στη ζωή και καρμικούς έρωτες ποτισμένη με αισιοδοξία και αδιαφορία για οποιοδήποτε κοινωνικοοικονομικοπολιτικό πρόβλημα.
Μια κωμωδία για ζευγάρια σε κρίση και τις λύσεις που μπορούν να βρουν για να τη γλιτώσουν.

Συντελεστές: Κείμενο: Δημήτρης Κουρούμπαλης. Σκηνοθεσία: Φρόσω Κορρού, Δημήτρης Κουρούμπαλης (So7). Κίνηση: Φρόσω Κορρού. Σκηνικά: Άγγελος Μέντης. Μουσική Επιμέλεια: Κώστας Ξενόπουλος. Φωτισμοί: Αλέκος Γιάνναρος. Kοστούμια: Δομνίκη Βασιαγεώργη. Παραγωγή: Παναγιώτα Παρασκευοπούλου, Κώστας Ξενόπουλος. Βοηθός Σκηνοθέτη: Έλενα Σταμουλακάτου. Διεύθυνση παραγωγής: Ηλεάνα Μπάλλα. Παίζουν: Μαρία Σολωμού, Δημήτρης Κουρούμπαλης

Πρεμιέρα: 17 Σεπτεμβρίου 2017
Από τις 17 Σεπτεμβρίου στο studio Ιλίσια Βολανάκης για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Η προπώληση έχει ξεκινήσει.

 

πηγή: tospirto.net