Το θρυλικό χιπ χοπ συγκρότημα Wu-Tang Clan είναι γνωστό ότι δεν τα πάει καθόλου καλά με τον Martin Shkreli και εδώ που τα λέμε, έχουν δίκιο: ποιος αλήθεια τα πάει καλά με τον ανάλγητο φαρμακοβιομήχανο, που πρόσφατα καταδικάστηκε και για απάτη;

Το πρόβλημα βέβαια για τους Wu-Tang Clan έγκειται στο ότι είναι δεμένοι μαζί του, καθώς είναι ο αγοραστής του ενός και μοναδικού αντιτύπου στο οποίο τύπωσαν το άλμπουμ τους Once Upon A Time In Shaolin, πίσω στο 2015 -κάτι που το καθιστά έναν από τους πιο σπάνιους δίσκους στον κόσμο.

Πρόσφατα, ο Shkreli έβαλε το άλμπουμ σε δημοπρασία στο eBay (όπου το είχε κερδίσει πριν 2 χρόνια), η οποία έληξε με κάποιον ανώνυμο μέχρι στιγμής αγοραστή να το κερδίζει, για περίπου 1.200.000 ευρώ.

Το πρόβλημα είναι ότι, 2 μέρες πριν τελειώσει η δημοπρασία, ο Shkreli -που είχε απελευθερωθεί προσωρινά με εγγύηση- απείλησε τη Χίλαρυ Κλίντον, με αποτέλεσμα η εγγύησή του να ακυρωθεί και να βρεθεί στη φυλακή.

Ως γνωστόν, από τη φυλακή δύσκολα πακετάρεις και στέλνεις σπάνιους δίσκους. Συν τοις άλλοις, το Bloomberg δημοσίευσε αυτές τις μέρες ένα ρεπορτάζ το οποίο ισχυρίζεται ότι το Once Upon A Time In Shaolin δεν βρέθηκε ποτέ πραγματικά σε δημοπρασία: η όλη υπόθεση μπορεί να ήταν μια απάτη στημένη από τον Μαροκινό παραγωγό Cilvaringz, με στόχο τα μέλη των Wu-Tang Clan, καθώς αναμενόταν να καταθέσουν προσφορές ώστε να πάρουν πίσω τον δίσκο τους.

 

πηγή: avopolis.gr