Με χιλιάδες βινύλια αναμένεται να γεμίσει σε λίγες μέρες ο πολυχώρος πολιτισμού και αθλητισμού We της Θεσσαλονίκης (παλιό Παγοδρόμιο, Γ΄Σεπτεμβρίου 3 & Γρηγορίου Λαμπράκη, στο ύψος του Παλέ ντε Σπορ), καθώς το Vinyl Is Back ετοιμάζεται για την πρώτη του εκδήλωση εκεί.

Απαντώντας στα επίμονα αιτήματα των βινυλιομανών της Θεσσαλονίκης, η κορυφαία εκδήλωση για το βινύλιο στη χώρα μας θα στήσει εκεί ένα τριήμερο event (Παρασκευή 8 έως και Κυριακή 10 Δεκεμβρίου), με είσοδο ελεύθερη.

Την εκδήλωση αναμένεται να πλαισιώσουν σημαντικά συγκροτήματα της Θεσσαλονίκης και οι καλύτεροι DJs της βόρειας Ελλάδας (Έλενα Αγγελίδου, Λάμπρος Παπαλάμπρος, Νεκτάριος Αλεξίου, Πέτρος Αδάμ κ.ά.), ενώ θα υπάρχουν καινούρια πικάπ, συμμετοχές από πολλά δισκάδικα της Μακεδονίας -αλλά και ανεξάρτητες εκδόσεις- εκπλήξεις και κληρώσεις δώρων, ακόμα και χειροτεχνίες με μουσική θεματολογία.

Σε συναυλιακό επίπεδο, θα φιλοξενηθούν σπέσιαλ εμφανίσεις από τους Skelters, τους Breathless, τους Free Soul, αλλά και τους Echo Train, οι οποίοι θα ανέβουν από την Αθήνα ειδικά για το Vinyl Is Back.

Επίσης, θα προσφέρεται στο κοινό και το συλλεκτικό βινύλιο Vinyl Ιs Back Live Sessions Vol. 1: Υπόγεια Ρεύματα, μια κυκλοφορία σε 500 μόλις αντίτυπα με το δημοφιλές γκρουπ ζωντανά ηχογραφημένο στο 10ο Vinyl is Back στο Μουσείο Αυτοκινήτου (Μάρτιος 2017), που θα γίνει για πρώτη φορά διαθέσιμη στη Θεσσαλονίκη.

 

πηγή: avopolis.gr